Bosh sahifa > Mahsulotlar

ЛЕД високог Баy Хеат Синк

Hozir chat

Mahsulot detali

НАЈЧЕШЋА ПИТАЊА:

Q: Како век трајања од високог Беј луминаире ЛЕД са АЦ директно управља технологија?

A: Захваљујући АЦ директно вози технологију, уклања пребацивања напајање струјом која утиче на животног века ЛЕД луминаире. Она се такође чува јединице за складиштење енергије (нпр. електролитичке кондензатори, трансформатори, итд.) и високо-текуће напајање уређаја (нпр. напајање транзистора, МОС транзисторе, итд). Самим тим, то смањује губитак покретачка и повећава ефикасност енергије. На век трајања од возила могу истински слаже са ЛЕД перле. Под добар хладњаком систем управљања, животног века високо Беј луминаире ЛЕД може потпуно да оствари 50000 сати и већи.

Q: ЛЕД високог залив луминаире АЦ директно вози технологија је нон-изолован, па је то сигурно?

A: Већина од слабог напајања ЛЕД високе Беј пали на тржишту које имају пребацивање напајања користи који нису изоловани топологија. На крају крајева, изоловани пребацивања електрика је релативно мања у ефикасност, већа величина и скупље у трошкове.

Поред тога, 100% нам АЦ директно покретачка Беј праменови упознати сигурносни стандард и јачање изолације тест.

Q: Твој АЦ директни покретачка високо Беј луминаире усвајања поред пијаце у смислу треперења зрака?

A: До данас, не постоји доказ да је 100Хз зрак треперења штетне за људско тело. Наши производи све прошло је Јапан и нас ЛЕД стандардни. Осим тога, имамо и не-треперења решење које је довело електролитичке кондензатори и пустено ЦЦЦ, сертификација.

==================================================================================

Језгро надлежношћу

1 . техничке платформе

Подржава ЦАС (Кина академије наука), УСТЦ (Универзитет за науку и технологију у Кини) и напредне технологије Института од УСТЦ, смо савршено интегрисали Г13 техничко решење у модуле нам висока ефикасност блистава од ЕПЦ (уговарање енергетске перформансе.

2 . производ Цоре технологија

A. Једноставно , истински енергетски ефикасна и поднољљивог:

Једноставан и нижи трошкови:

Нема пребацивања напајање, спаси инсталацију управљачког програма и главно напајање.

Истински енергетски ефикасна и поднољљивог:

У поређењу са обичан ЛЕД луминаире, нам АЦ директни покретачка ЛЕД високе Беј је већа ефикасност блистава, виши фактор снаге, већа оптичка конверзија однос, спустите лумен амортизације (ЛД) мање послују тренутне и дужи животни век.

То је мање од 3% лумен амортизације годишње, и мање од 20% амортизације лумен 8 година. Ми смо стварно зелене, и енергетско-ефикасни!

B. Сигуран , поуздан и гаранција

Све Беј праменови су дизајниране као напон широк опсег и са век опц-а (оверволтаге заштиту коло) како би се прилагодили флуктуације напона и различите регионе.

Нам ЛЕД високе Беј луминаире има варисторс да бисте избегли грмљавине и до пораста, има фитиљ заштитити од претеране струја и претеране топлоте. Изолација термо филма у спречавању цурења. И прошли су све ЦЕ, ЦЦЦ, такође, УЛ, ФЦЦ за цертификацију!

Контролу над пораст температура: 40 ° Ц, МОС транзистор и ИЦ монтира одвојено до

осигурао стабилан рад ИЦ.

Гаранција : Докле год пет година

C. Глобални једини агент АЦ директни технологија пролазио ЦАС

D. Индустрија Тренд: АЦ директни покретачка ЛЕД високе Беј је је неповратно тренд, дефинитивно ће постати конвенционалних производа на тржишту у блиској будућности!


Hot Tags: ЛЕД високе Беј врели сливник, ЛЕД врели сливник, водио високо Беј светло врели сливник ЛЕД високе Беј врели сливник, ЛЕД високе Беј радијатор произвођачи, добављачи, фабрика, трговина на велико, направљено у Кини, цена

Fikr-mulohaza