Bosh sahifa > Yangiliklar > Kontent

Хотел декоративне водио осветљење

May 10, 2016

Углавном користе на јавним местима као хотел се користи чекати на купце, па осветљење на овим местима ће требати за дизајнирање топло и удобно, оно најбитније лицности у хотел, осим састанка купце у исто време, такође омогућава запосленима да ефикасно завршити свој рад. Друге коридоре мора да остане бистра, јер то води до клијената собе, као и путеве за евакуацију за сваки случај.

Користите сијалица до, можете да сачувате око 75% енергије у истом стању, али такође може да смањи емисија угљен-диоксида. ЛЕД лампа плафон у ходнику хотела, обоје да осигура одговарајуће осветљење, енергетске уштеде енергије, и елегантно. На улазу у хотел и дворану ЛЕД сијалица светло, ЛЕД на отвореном лампа ЛЕД сијалицу произвођаче у Шангају је врло мала, волим, и не само они дискретнију адекватне осветљење за улаз и предворје хотела, такође може да игра улогу декоративне.

У бару у хотел или лоби можете инсталирати снажне ЛЕД плафон светло, ЛЕД тубе лигхт серија, можете да креирате припремимо атмосфера, добро место за људе да се опусти, разговор или читају, такође може да буде уграђен у зиду, који чини затворени простор се појављује пространији, и можете да одаберете различите боје за декорацију.


Back